ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2023

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός στο Χιώτικο Μπάσκετ η συνδιοργάνωση του Συλλόγου Αυτισμού Χίου και της ΤΕ ΕΟΚ Χίου του Τουρνουά της Αγάπης με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Αυτισμού Χίου. Μέχρι πέρσι το τουρνουά γινόταν με αγώνες μεταξύ ανδρικών ομάδων, από φέτος αποφασίσαμε από κοινού, να είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη του αθλήματος και να γίνουν αγώνες αναπτυξιακών τμημάτων από επίλεκτα αγόρια και κορίτσια!!! Έτσι λοιπόν το τουρνουά διαμορφώνεται ως εξής. Ξεκινάμε στις 15.30 της Κυριακής 17 Δεκέμβρη  με ένα αγώνα επιλέκτων παγκορασίδων από όλα τα χιώτικα σωματεία που καλλιεργούν τη γυναικεία καλαθοσφαίριση. Τον αγώνα των κοριτσιών θα παρακολουθήσει και ο περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιάννης Παπούλης
Έχουμε λοιπόν: 15.30′ ΑΓΑΠΗ – ΕΛΠΙΔΑ

Στη συνέχεια στις 17.30′ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου 2023 τη σκυτάλη παίρνει ένας αγώνας επιλέκτων Παμπαίδων από όλες τις ομάδες που καλλιεργούν αναπτυξιακά αγοριών. Συνεχίζουμε λοιπόν με τον αγώνα :
17.30′ ΠΙΣΤΗ – ΑΜΙΛΛΑ

Η συνέχεια μετά τη λήξη του αγώνα Παμπαίδων γύρω στις 19.00′  έρχεται με παιχνίδι και διαγωνισμούς από την:
19.00′ ΕΕΕΕΚ-ΕΝΕΓΥΛ και ΙΩΝΕΣ ΑΜΕΑ
Και συνεχίζουμε στις 19.30′ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου 2023 με την Μικτή Παίδων της ΤΕ ΕΟΚ Χίου εναντίων της Μικτής Εφήβων της ΤΕ ΕΟΚ Χίου !
19.30′ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ – ΜΙΚΤΗ ΕΦΗΒΩΝ

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή στους αγώνες τους ιατρούς κκ: Βεϊογλάνη Στυλιανό και Σίσκο Δημήτριο, τον Σύλλογο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Χίου, τους Κριτές Καλαθοσφαίρισης Χίου και όλους όσους βοήθησαν για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.
Περιμένουμε τον κόσμο της Χίου να ενισχύσει με την παρουσία του το Τουρνουά της Αγάπης και τον Σύλλογο Αυτισμού Χίου και να παρακολουθήσει την ανάπτυξη του Χιώτικου Μπάσκετ μέσα από τους αγώνες!!
Εμείς ως ΤΕ ΕΟΚ Χίου και ως Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα είμαστε πάντα κοντά σε τέτοιες διοργανώσεις που ενισχύουν το αθλητικό πνεύμα αλλά και έχουν τον χαρακτήρα της αγάπης της στήριξης και της φιλανθρωπίας!!!

Σελίδα εκδήλωσης στο Facebook (click)

 

Scroll to Top