Δράση Kids Save Lives

H TE EOK Xίου σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Χαλκειούς σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο διαδικτυακό σεμινάριο  Πρώτων Βοηθειών την Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 18.00′.

Είναι πολύ σημαντικό την ώρα της άθλησης ή του αγώνα να έχουμε τη γνώση να βοηθήσουμε τον συναθλητή μας που θα κινδυνέψει! Γι’ αυτό καλούμε όλους που ασχολούνται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και όχι μόνο (όλους τους πολίτες) να συμμετέχουν στο παραπάνω σεμινάριο.

Ακολουθούν οδηγίες

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ


ΕXTRA ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ | ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

 • Πριν την συμμετοχή σας στην εκπαίδευση, συστήνεται να παρακολουθήσετε τα εκπαιδευτικά videos που υπάρχουν στο κανάλι στο YouTube: https://youtube.com/@kidssavelives
  ή στο ΤΙΚ ΤΟΚ https://www.tiktok.com/@kidssavelives?_t=8endvGkljHc&_r=1 και
  https://www.tiktok.com/@anastasistefanakis?_t=8endr0OFuxl&_r=1
 • Δωρεάν παροχή για τους συμμετέχοντες: το application iSAVElives και τον διαδικτυακό Εθνικό Χάρτη Απινιδωτών του KIDS SAVE LIVES, τα οποία μπορούν να κάνουν τη διαφορά υπέρ της ζωής, σε ένα επείγον περιστατικό. Κατέβασέ τα από εδώ: https://kidssavelives.gr/isavelives/
 • Το διαδικτυακό σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, με την συμμετοχή των ενηλίκων, με την προϋπόθεση να φτιάξετε με απλά υλικά του σπιτιού:
  – Ένα Αυτοσχέδιο Εκπαιδευτικό Πρόπλασμα
  – Έναν Αυτοσχέδιο Εκπαιδευτικό Απινιδωτή
  – Ένα poster με τα σημαντικά τηλέφωνα, που θα πρέπει να καλέσει το παιδί σε μία επείγουσα κατάσταση!
  – Παρέχονται δωρεάν τα τρία σχετικά posters με τις οδηγίες: 
  https://kidssavelives.gr/diasosi/

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
https://kidssavelives.gr/epikoinonia/
https://kidssavelives.gr/

 

Μετά το πέρας του σεμιναρίου για όποιον επιθυμεί να λάβει την βεβαίωση παρακολούθησης θα έχει Link που θα παραπέμπει σε ένα ερωτηματολόγιο (απ΄τα αντικείμενα του σεμιναρίου) εφόσον πιάσει το 70% τότε θα πάρει την Βεβαίωση.

η Δράση απευθύνεται σε παιδιά άνω των 10 ετών και φυσικά ενήλικες.

αντικείμενα είναι KAΡΠΑ, και ΚΑΡΠΑ με απινιδωτή  και  γενικά πρώτες βοήθειες

Scroll to Top