Ολοκλήρωση σχολών διαιτησίας και κριτών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι σχολές διαιτησίας και βοηθών διαιτητών (Κριτών – Table officials) , την Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή. Είμαστε χαρούμενοι γιατί είδαμε όρεξη και διάθεση για μάθηση και ευελπιστούμε με την ανάδειξη 10 νέων διαιτητών και 15 πιστοποιημένων κριτών να γίνει πιο ποιοτική και πιο εύκολη η διαχείριση των αγώνων.

Να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τον καλό φίλο και ακούραστο πρόεδρο της ΟΔΚΕ κ. Παντελή Ελευθεριάδη αλλά και τον Εθνικό καθηγητή διαιτησίας καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργο Τανατζή για την άμεση ανταπόκριση για 2η φορά μέσα σε δυο χρόνια και την συνεχή επικοινωνία και βοήθεια στην ΤΕ Χίου.

Την Επίσης ακούραστη σύμβουλο της ΕΟΚ για θέματα κριτών κ. Τάνια Μερίκα και τον συνεργάτη της κ. Τάσο Αναστασόπουλο για την σχολή κριτών και την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας, στο συνέδριο της ΕΟΚ την άνοιξη στη Θεσσαλονίκη.

Την ΕΠΣ Χίου και ειδικά τον πρόεδρο και ΓΓ. φίλους κ. Κώστα Νικολαΐδη και κ. Στρατή Φεργαδιώτη αλλά και τον Σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου Χίου για την ευγενική ανταπόκριση του αιτήματος μας για την παραχώρηση της αίθουσας διδασκαλίας της ΕΠΣ Χίου. Η συνεργασία ανάμεσα σε διοικήσεις αθλημάτων του νησιού είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη τους!!

Τους προπονητές κκ Αμέντα Κώστα και Δημήτρη Μπόλια αλλά και τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα  για την σχολή διαιτησίας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν στις παραπάνω σχολές είτε για πιστοποίηση είτε απλά για επιμόρφωση και να ευχηθούμε να είναι χρήσιμοι και να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους στην ανάπτυξη και την καλύτερη τήρηση των κανονισμών στα Χιακά πρωταθλήματα και όχι μόνο!!

Scroll to Top